Благодійний проект «Гармонію кожній дитині»

Dec 21, 2016 4:39:09 PM

ТМ «Гармонія» традиційно закінчує рік найемоційнішим соціальним проектом «Гармонію кожній дитині»!

Вже багато років підтримку відчувають діти «Дитячого реабілітаційного Центру «Надія», які щодня отримують молочну продукцію виключно на безкоштовній основі, що так необхідна діткам позбавленим найціннішої уваги всього життя – уваги батьків.

19 Грудня, у день Святого Миколая, ТМ «Гармонія» за старою традицією, завітала з цілою горою подарунків до своїх підопічних.

Особливий захват у дітей, окрім цукерок, повітряних кульок, фруктів та іграшок, викликав великий м'який ЗАЙЧИК, який потішив увагою дітей та закликав усіх до святкового хороводу.

 

 

Також, Святий Миколай не оминув увагою прохання співробітників реабілітаційного центру, та подарував повний комплект посуду для їдальні.

А в завершенні привітання, діти отримали корисні молочні десерти ТМ «Гармонія»!

Друзі, чужих дітей не буває, долучайтеся!

Разом ми зможемо все!

Із серця Полтавщини, Гармонію в кожен дім!

Записатися на екскурсію
Запрошуємо на екскурсію на завод ТМ «Гармонія», в м Лубни. Який шлях має здолати молоко, перш ніж воно перетвориться на сметану чи йогурт? Пропонуємо дізнатись про це на екскурсії. Ви заглянете в виробничі цехи, своїми очима побачите етапи виробництва молока та молочних продуктів. Екскурсія розрахована на учнів середньої і старшої школи, а також буде цікава дорослим.
Якщо хочете дізнатися більше, то залиште свої дані і ми Вам зателефонуємо!
Дякуємо. Найближчим часом ми з Вами зв'яжемося.