Головний інгредієнт – коров‘яче молоко

Feb 8, 2017 4:42:51 PM

Гармонійне поєднання українських молочних традицій в сучасному виконанні та постійний контроль якості – формула ідеального смаку!

Продукція ТМ «Гармонія» виробляються на молочному підприємстві ― «Лубенський молочний завод», де впроваджена система управління підприємством на базі міжнародних стандартів ISO 22000:2007 та ISO 9001:2009, яка передбачає здійснення контролю на всіх етапах виробничого процесу ― від молочної ферми до споживача, що гарантує якість та безпеку молочних продуктів.

Неповторний смак продукції ТМ «Гармонія» дарує головний інгредієнт – справжнє, свіже, відбірне коров‘яче молоко – ось проста формула натуральної продукції ТМ «Гармонія», що так подобається українським споживачам. Команда провідних технологів ТМ «Гармонія» виготовляє продукцію за традиційними рецептурами, незмінними протягом кількох десятиліть.

Виключно натуральна молочна продукцію на основі молока від провідних фермерських господарств - спробуйте та переконайтесь!

Записатися на екскурсію
Запрошуємо на екскурсію на завод ТМ «Гармонія», в м Лубни. Який шлях має здолати молоко, перш ніж воно перетвориться на сметану чи йогурт? Пропонуємо дізнатись про це на екскурсії. Ви заглянете в виробничі цехи, своїми очима побачите етапи виробництва молока та молочних продуктів. Екскурсія розрахована на учнів середньої і старшої школи, а також буде цікава дорослим.
Якщо хочете дізнатися більше, то залиште свої дані і ми Вам зателефонуємо!
Дякуємо. Найближчим часом ми з Вами зв'яжемося.