5 правил здорової вечері!

Jun 7, 2017 11:28:04 AM

5 правил здорової вечері!
 Чверть порції повинен складати білок. Ідеально підходять біле м'ясо птиці, морепродукти, яйця або сир. Наприклад, голландський, що містить багато білка і 0% вуглеводів.
 Вночі організм не встигне спалити важкі жири і вуглеводи, тому найкращий гарнір - овочі, багаті клітковиною. Робіть салати з капустою, буряком, огірками і яскравою зеленню.
 Не смажте! Тушкуйте, варіть, запікайте страву в духовці або готуйте на пательні без масла.
 Менше солі - вона затримує в організмі вологу і уповільнює обмін речовин.
 Балуйте себе смачними молочними продуктами: знежиреним йогуртом, кефіром і фруктовими сирками. Наприклад, сир знежирений допомагає боротися з почуттям голоду та пришвидшує травлення. І взагалі, дієтологи запевняють, що кисломолочний сир – це ідеальний продукт для легкої та поживної вечері.
Пам'ятайте, що легка вечеря – це запорука легкого пробудження та продуктивного дня!
#garmon #tmGarmonija #GarmonijavKozhenDim#IzSercyaPoltavshchyny #garmonthebest #garmonnatural#garmonquality #garmononly #EcologicallyCleanRegion#garmonhealth #GarmonijaTasty

Записатися на екскурсію
Запрошуємо на екскурсію на завод ТМ «Гармонія», в м Лубни. Який шлях має здолати молоко, перш ніж воно перетвориться на сметану чи йогурт? Пропонуємо дізнатись про це на екскурсії. Ви заглянете в виробничі цехи, своїми очима побачите етапи виробництва молока та молочних продуктів. Екскурсія розрахована на учнів середньої і старшої школи, а також буде цікава дорослим.
Якщо хочете дізнатися більше, то залиште свої дані і ми Вам зателефонуємо!
Дякуємо. Найближчим часом ми з Вами зв'яжемося.