ЦЕНТР ТВОРЧОСТI «ГАРМОНIЯ» - НЕЗАБАРОМ ВIДКРИТТЯ!

Oct 26, 2017 4:49:23 PM

Не таємниця, що останнi десятилiття лубенцi потерпають вiд вiдсутностi в мiстi осередку культури, де вони могли б  проводити свiй  час.

Адже Мiський Будинок культури сьогоднi став сумним пам’ятником обiцянкам, який загрожує в недалекому майбутньому перетворитися на руїну.

ТОВ «Лубенський молочний завод», ТМ «Гармонія»  - дбаючи про працiвникiв пiдприємства, їх родини, в яких налiчується близько 250 дiтей, ініціювало грандiозний соцiальний проект 2017 року: зведення Центру Творчостi «Гармонiя».

Поблизу молокозаводу, по проспекту Володимирському, занедбана будiвля за неповний рiк вже приваблює око естетичним фасадом, облаштованою прилеглою територiєю. Зараз ведуться роботи в серединi будiвлi.

Очiкуйте на новини, відкриття вже незабаром. А ми ділемось з Вами фотозвітом - перший етап становлення культурного осередку можете бачити на світлинах.

Етап реконструкції фасаду будівлі тривав майже пів року.

За цей період команда фахівців - координаторів проекту пройшла складний шлях від розробки дизайну проектної документентації до підпору безпечних та сучасних матеріалів.

12 Жовтня 2017 року завершено перший етап зведення центру.

Це неймовірно, але саме до 80 - ти річчя підприємства Лубенський молочний завод вдалося завершити фасадні роботи, встановити вивіски та освітлення, завершені роботи по облаштуванню території навколо центру.

З думкою про Вас, ТМ «Гармонiя»

Записатися на екскурсію
Запрошуємо на екскурсію на завод ТМ «Гармонія», в м Лубни. Який шлях має здолати молоко, перш ніж воно перетвориться на сметану чи йогурт? Пропонуємо дізнатись про це на екскурсії. Ви заглянете в виробничі цехи, своїми очима побачите етапи виробництва молока та молочних продуктів. Екскурсія розрахована на учнів середньої і старшої школи, а також буде цікава дорослим.
Якщо хочете дізнатися більше, то залиште свої дані і ми Вам зателефонуємо!
Дякуємо. Найближчим часом ми з Вами зв'яжемося.