ТМ «ГАРМОНІЯ» ВСТАНОВИЛА РЕКОРД УКРАЇНИ!

Oct 26, 2017 6:31:03 PM

Уже 80 років поспіль Лубенський молочний завод, ТМ «Гармонія», піклується про здоров’я тисяч сімей, виготовляючи натуральну та корисну продукцію.

Відомий на всю Полтавську область та навіть Україну, Лубенський молочний завод 13 жовтня, відсвяткував своє 80-річчя з Дня заснування.

Однiєю iз значущих подiй, приурочених до ювiлею, стало встановлення нового рекорду України.

Провідні технологи Лубенського молочного заводу  вирішили – 80 років, отож, й рекордний солодкий сирок матиме  вагу  80 кг проти стандартних 90 грамiв.

До рекорду готувалися цiлий мiсяць. Адже встановленню рекорду передує тривала підготовка – розрахунки відповідно рецептури продукту, iдентичний вид пакування сирка, що повинен відповідати сирочкам, які щодня сходить з лінії у вазі 90 грамів, дотримання пропорцiї, формування виробу, але головне – збереження смакових якостей та консистенції при такій великій вазі.

Солодкий сирок з ваніліном мав короткий термiн придатностi – лише 6 дiб, відповідно нормам виробництва, що було і залишається ознакою лише натуральних інгредієнтів складу продукту. За словами головного технолога ТОВ «Лубенський молочний завод» Тетяни Ілей, він виготовлений із натуральних продуктів: сиру кисломолочного, масла селянського вершкового, цукру, натурального ароматизатора «Ваніль».

Представник Книги рекордів України Андрій Масюк зафіксував встановлення національного рекорду в категорії найбільший солодкий сирок. Його вага – 80 кілограмів. Працювали над рекордом великим колективом сирного цеху пiд керiвництвом головного технолога Тетяни Iлей.

Нарештi - той самий день! Гулiверських масштабiв рекордсмен красуєтся у святково прикрашенiй залi поруч iз сотнею своїх маленьких братiв – сиркiв, якi ви бачите на прилавках крамниць i супермаркетiв щоденно. В присутностi представникiв Книги рекордiв України витвiр виробничого мистецтва зважено й рекорд України зафiксовано.

Генеральний директор Володимир Дорош особисто розрiзав ювілейний сирок i вручив кожному бажаючому спробувати iменитий смаколик. Шукайте на вiтринах «Сирок солодкий» з ваніліном ТМ «Гармонiя», аби вiдчути смак Гармонії!

Записатися на екскурсію
Запрошуємо на екскурсію на завод ТМ «Гармонія», в м Лубни. Який шлях має здолати молоко, перш ніж воно перетвориться на сметану чи йогурт? Пропонуємо дізнатись про це на екскурсії. Ви заглянете в виробничі цехи, своїми очима побачите етапи виробництва молока та молочних продуктів. Екскурсія розрахована на учнів середньої і старшої школи, а також буде цікава дорослим.
Якщо хочете дізнатися більше, то залиште свої дані і ми Вам зателефонуємо!
Дякуємо. Найближчим часом ми з Вами зв'яжемося.