Відкриття фірмового магазину ТМ «Гармонія»

Dec 4, 2017 6:15:40 PM

1 грудня о 12:00 ТОВ «Лубенський молочний завод», ТМ «Гармонія» урочисто відкрив двері сучасного фірмового магазину, побудованого поряд з підприємством.

Виконавчий директор Оксана Стасенко привітала співробітників та гостей, які завітали на таку знаменну подію. 

Неймовірна злива, якою розпочалася цьогорічна зима, не завадила цій події і вже першого дня до нас завітали більш ніж 200 гостей!

З нагоди 80-рiччя «Лубенський молочний завод», ТМ «Гармонiя» в цьому роцi реалiзувала багато проектiв соціальної направленості. Дбаючи про умови праці, підприємство надає співробітникам, яких на підприємстві 560, пайки, премії, активно працює профспілковий комітет, який систематично дбає про поліпшення культурно-побутового обслуговування працівників а також організацію оздоровлення дітей співробітників. І це є традицією. Але в розрізі комфортних умов праці залишалися питання, якi потребували додаткового покращення. Тож цього року підприємство запустило два грандіозних проекти – «Центр творчості і «Фiрмовий магазин «Гармонія».

Ідейними натхненниками проектів виступили Володимир Дорош та Галина Дорош-Рудяк. Підготовка до цього зваженого кроку тривала більше року, і полягала в ретельному підборі  команди професіоналів, починаючи від провідних дизайнерів – архітекторів, закінчуючи останнім гвинтиком. Ми дуже гордi, що працювали з найкращими, що вони змогли втiлити в життя нашу мрію. Були залучені лiцензовані компанiї, провідні дизайнери фасадів та інтер’єру. Супровiд проекту здійснювали багато співробітників різних підрозділів, бо мали на меті отримати тільки якісний результат, як і все, що створює Гармонія - це i начальник вiддiлу постачання, i начальник виробничого вiддiлу, начальник вiддiлу маркетингу, електрослужба, компресорний вiддiл, департамент логістики та ще багато працiвників підприємства. Тобто, це  дiтище, яке народилося завдяки вдалому поєднанню досвiду команди професiоналiв, - підкреслила Оксана Гулак, Начальник відділу маркетингу. - Ми намагалися створити не просто магазин, а атмосферу гармонії, любовi, домашнього затишку. Магазин досить нестандартний – модерновий, оснащений найкращим обладнанням, який дає можливiсть готувати свiжу випiчку прямо на мiсцi й має найбiльший асортимент молочної продукцiї ТМ «Гармонiя». Якщо Ви до нього завiтаєте, то побачите, що там розташованi окрiм сучасного прилавка й барнi стiйки – для того, щоб було комфортно пити каву,  i диванчик  - аби будь-який  водiй, який виїжджає з мiста (а ми знаходимось на виїздi), мiг зайти, випити кави в  атмосферi, яка нагадуватиме домашнiй затишок. Сподiваємося, що мешканцi нашого мiста також оцiнять нашi старання й асортимент, якого немає в жодному магазинi Лубен. Вiн найширший. I тiльки тут можна буде придбати нашi натуральнi молочнi продукти в такому асортименті».

Церемонію відкриття провела виконавчий директор ТОВ «Лубенський молочний завод» Оксана Стасенко, перерізавши червону стрічку. Організатори влаштували справжнє свято. Магазин прикрасили величезною гірляндою надувних кульок у корпоративних синьо-білих кольорах, на порозі торгiвельного закладу гостей зустрічали велетенські аніматори Заєць і Панда, поряд працював "Центр видачі  подарунків", де як і обіцяли напередодні вручили подарунки першій сотні покупців, а автомобілі, що проїжджали повз, вітали всіх веселим гучним сигналом. Як водиться, першим у магазин зайшов чоловік – як то кажуть, на вдачу. Лубенці, які чекали на відкриття, поспішили за ним. Тут їх зустрів приємний персонал - завідувачка Людмила Литвиненко та продавець Тетяна Зозуля.

Незважаючи на величезну кількість покупців, персонал швидко справлявся зі своєю роботою. Тож кожен вiдвiдувач магазину не тільки придбав якісні натуральні продукти ТМ «Гармонія», а й отримав посмішку й позитив від персоналу магазина. Бажаючих, звісно, було вдосталь – адже багато хто вирішив скористатися нагодою й отримати чудові подарунки від торгової марки «Гармонія», які вручали першим 100 покупцям. Деяким з них пощастило й вони отримали навіть кілька подарунків -  в залежності від суми чеку.

Панi Марія, лубенка, яка отримала 2 подарунки, ділиться враженнями: «Щойно потрапила в магазин – відчула, що це торгівельний заклад нового формату. Тут є все, що необхідно. А ціни нижчі. Бажаю успіху новому магазину!»

Владислав, водій ТОВ «Лубенський молочний завод»: «Дуже зручно, що тепер біля підприємства буде саме такий магазин. Завжди приємно зранку випити кави, - магазин відкривається рано о 7:30 це дуже зручно для нас, працівників. До того ж, тут панує доброзичлива атмосфера і це приваблює!»

Тож завітайте в Лубнах до фірмового магазину ТМ «Гармонія» по вул. Індустріальній, 2  й подаруйте собі гарний настрiй поринувши в аромат духмяної випічки та кави.

З любов’ю, в кожен дім, ТМ «Гармонія»

Записатися на екскурсію
Запрошуємо на екскурсію на завод ТМ «Гармонія», в м Лубни. Який шлях має здолати молоко, перш ніж воно перетвориться на сметану чи йогурт? Пропонуємо дізнатись про це на екскурсії. Ви заглянете в виробничі цехи, своїми очима побачите етапи виробництва молока та молочних продуктів. Екскурсія розрахована на учнів середньої і старшої школи, а також буде цікава дорослим.
Якщо хочете дізнатися більше, то залиште свої дані і ми Вам зателефонуємо!
Дякуємо. Найближчим часом ми з Вами зв'яжемося.