СК «Фаворит»: «Ми хотiли – ми перемогли!»

Dec 13, 2017 5:45:15 PM

Спрямовуючи свою увагу на соцiальнi проекти, ТМ «Гармонiя» постiйно демонструє вiдповiдальнiсть бiзнесу перед громадянами країни. Одним з її довготривалих соцiальних проектiв є пiдтримка волейбольної команди «Фаворит», генеральним спонсором якої вже 12 рокiв виступає ТМ «Гармонiя». У витоків створення команди стоїть Володимир Дорош – Віце-президент федерації волейболу України, президент федерації волейболу Полтавської області. За цей значний проміжок часу командний склад змінювався,  більше 100 гравців виконали нормативи кандидата у майстри спорту та майстра спорту України.

Наразi ВК «Фаворит»  грає у вищому дивізіоні – вища ліга!

З величезною увагою спостерігає країна за iграми XXVІІ чемпіонату України з волейболу серед команд вищої ліги, але надзвичайно гарячим виявився саме ІІІ тур  – адже вiдбувся вiн цими днями на батькiвщинi «Фавориту» - у Лубнах. Тож СК «Фаворит» проводив поєдинки змагань у спортзалі Лубенської ДЮСШ з командами: «НУФВСУ» (Київ) та «Спартаком» (Свалява).

У перший ігровий день «Фаворит» зустрічався з командою «НУФВСУ». В результатi запеклої боротьби господарі перемогли гостей з результатом:

 НУФВСУ - «Фаворит» - 0:3
«Спартак» - ХАЕС-НАЕК - 3:1.

Другий день був надзвичайно емоцiйним, адже зустрiч зi «Спартаком» - сильним суперником – обiцяла напружену гру. I дiйсно, свою силу суперник продемонстрував у першiй же партії, яку «Фаворит» програв з рахунком 25:20. Та  у двох наступних партiях господарi вирiвняли рахунок i впевнено здобули перемогу з загальним рахунком 3:1.

Тож за результатами ІІІ туру, СК «Фаворит» набрав максимальну кількість очок – 6, чим значно покращив свої позиції у турнірній таблиці чемпіонату України.

Цiкавимося у Олександра Ткачука, тренера волейбольної команди «Фаворит», враженнями вiд туру: - «Результатом сьогоднiшньої гри я задоволений – розповiдає тренер команди. - Але є й помилки. Напевне, вони виникають вiд надзвичайного бажання виграти. Iнколи, де треба працювати на висотi, гравцi працюють на силу, там де треба на блоцi своєчасно вистрибнути - запiзнюються, через це пропускають м’яч. Але в цьому турi спрацювали добре.

Команда досить молода, хоча вже має гарний досвiд. Дехто з команди грає з шостого класу, дехто вступив до ВУЗу й прийшов у «Фаворит». Тут є хлопцi з усiх куточкiв Полтавщини  - з Кобеляк, Кременчука, Полтави.

Але головне, що команда вмiє грати злагоджено – за рахунок бажання, за рахунок прагнення перемогти. Ми хотіли перемогти – ми перемогли».

Тож вiтаємо команду з гарними результатами й бажаємо «Фавориту» лише перемог!

ТМ «Гармонiя», iз серця Полтавщини!

Записатися на екскурсію
Запрошуємо на екскурсію на завод ТМ «Гармонія», в м Лубни. Який шлях має здолати молоко, перш ніж воно перетвориться на сметану чи йогурт? Пропонуємо дізнатись про це на екскурсії. Ви заглянете в виробничі цехи, своїми очима побачите етапи виробництва молока та молочних продуктів. Екскурсія розрахована на учнів середньої і старшої школи, а також буде цікава дорослим.
Якщо хочете дізнатися більше, то залиште свої дані і ми Вам зателефонуємо!
Дякуємо. Найближчим часом ми з Вами зв'яжемося.