Надія є! Полтавщина без сиріт!

Jan 2, 2018 2:28:06 PM

Вже понад шість років  ТМ «Гармонія» несе прапори соціальної відповідальності! Це не просто одноразова випадкова допомога, це кропітка систематична робота заради майбутнього. Ми впевнені, що «чужих дітей не буває» і не раз запрошували партнерів долучатися до потужної соціально – спрямованої роботи.

Натуральна молочна продукція щодня – це норма, але ж не молоком єдиними… Вже стало традицією на передодні новорічних свят відвідувати наших підопічних, і ось ми знову завітали до «Дитячого реабілітаційного Центру «Надія».

Всі ми добре знаємо, як важко забезпечити одну дитину необхідним. А тут, в ДЦ «Надія», під керівництвом Лідії та В’ячеслава Белових знайшли підтримку, турботу та родинне тепло 250 дітей.

Багато вихованців вже створили свої родини, вступили до провідних ВНЗ, мали можливість побувати за кордоном, та всі вони повертаються з вдячністю до Центру.

Емоційний новорічний виступ діток завершився подарунками. Цього річ в листі до «діда мороза» малята попросили не іграшок і цукером, а посуд. Отакі дорослі бажання у маленьких вихованців.

ТМ «Гармонія» здійснює мрії!

Долучитися до соціального проекту «Гармонію кожній дитині» та стати учасником програми «Партнерство заради спасіння дітей» дуже просто, якщо Ваші діти підросли, і Ви маєте одяг, взуття, чи іграшки, якими вже не користуєтесь - можете відвезти їх до ДЦ «Надія», або передати нам, за адресою Індустральна, 2.

Список потреб на сьогодні дуже простий, і буддений: капці (вік дітей від 3-х років до 14), одяг, іграшки, зошити, ручки.

Долучайтеся - Надія Є!

Записатися на екскурсію
Запрошуємо на екскурсію на завод ТМ «Гармонія», в м Лубни. Який шлях має здолати молоко, перш ніж воно перетвориться на сметану чи йогурт? Пропонуємо дізнатись про це на екскурсії. Ви заглянете в виробничі цехи, своїми очима побачите етапи виробництва молока та молочних продуктів. Екскурсія розрахована на учнів середньої і старшої школи, а також буде цікава дорослим.
Якщо хочете дізнатися більше, то залиште свої дані і ми Вам зателефонуємо!
Дякуємо. Найближчим часом ми з Вами зв'яжемося.