Акція "Чорна П'ятниця"

Feb 1, 2018 5:43:48 PM

ОФІЦІЙНІ ПРАВИЛА УЧАСТІ В АКЦІЇ

1.Організатором/Виконавець Акції  є ТОВ «Лубенський молочний завод», що знаходиться за адресою: 37500, Україна, Полтавська область, м.Лубни, вул. Індустріальна, 2 (надалі – «Організатор/Виконавець»).

2.Термін проведення акції: з 01 Лютого 2018 року до 28 Лютого 2018 року, виключно в пятницю, а саме: 02.02.2018; 09.02.2018; 16.02.2018; 23.02.2018.

3. Акція діє тільки у фірмовому магазині "Гармонія", за адресою просп.Володимирський, 212 ( поруч з потужностями підприємства Лубенський молочний завод).

4. Асортимент продукції, на які діє знижка визначає Організатором/Виконавець акції, та має право змінювати його протягом періода проведення акції.

5. Акція діє за наявномсті визначеного асортименту, або до повного розпродажу.

6. Учасники Акції мають право придбати товари, що приймає участь в Акції, за спеціальною акційною ціною протягом строку дії акції з 01.02.2018р. по 28.02.2018р. та за наявності товару на полицях.

7. Учасники Акції мають можливість отримати в рамках проведення Акції знижку на продукцію від 5 до  50 % від попередньої ціни реалізації Товару в магазині. Розмір знижки визначає Організатор/Виконавець акції. Беручи участь в Акції, Учасники Акції тим самим підтверджують факт ознайомлення з даними Правилами Акції і свою повну та безумовну згоду з ними.

8. Порушення Учасниками Акції цих Правил або відмова Учасників Акції від належного виконання цих Правил (у т. ч. механіки, порядку та строків проведення Акції тощо) вважається відмовою Учасника від участі в Акції. При цьому така особа не має права на одержання від Замовника/Виконавця Акції та/або залучених ними третіх осіб будь-якої компенсації.

9. Зовнішній вигляд Товарів може відрізнятися від їх зображень на рекламних матеріалах Акції.  

10. Організатор/Замовник Акції  не несе відповідальності в разі відсутності  акційного товару на полицях магазину.

11. Замовник залишає за собою право змінити дані правила, дату та час проведення Акції та інші умови.

12. Замовник/Виконавець Акції не несе жодної відповідальності за не проведення Акції у випадку настання таких форс-мажорних обставин як: стихійні лиха, пожежі, паводки, воєнні дії будь-якого характеру, блокади, суттєві зміни у чинному законодавстві, яке діє на території проведення Акції, інші непідвласні контролю з боку Замовника/Виконавця Акцій обставини, що перешкоджають в проведенні Акції.

13. У випадку виникнення ситуації, що припускає неоднозначне тлумачення цих Правил, будь-яких спірних питань та/або питань, не врегульованих цими Правилами, остаточне рішення приймається Замовником/Виконавцем Акції. Рішення Замовника/Виконавця Акції є остаточним та оскарженню не підлягає.

14. Правила затверджені Замовником Акції та діють протягом періоду проведення  Акції.

Записатися на екскурсію
Запрошуємо на екскурсію на завод ТМ «Гармонія», в м Лубни. Який шлях має здолати молоко, перш ніж воно перетвориться на сметану чи йогурт? Пропонуємо дізнатись про це на екскурсії. Ви заглянете в виробничі цехи, своїми очима побачите етапи виробництва молока та молочних продуктів. Екскурсія розрахована на учнів середньої і старшої школи, а також буде цікава дорослим.
Якщо хочете дізнатися більше, то залиште свої дані і ми Вам зателефонуємо!
Дякуємо. Найближчим часом ми з Вами зв'яжемося.