Користь молочної продукції в піст!

Feb 21, 2018 3:52:48 PM

19 лютого розпочався Великий піст. Святі отці нарікли піст основою всіх чеснот, тому що постом зберігається в належній чистоті і тверезості наш розум, у належній духовності наше серце.

Більшість сучасних людей пов'язують піст з обмеженням в їжі, скрупульозно виконуючи припис посту, переживаючи через найменші порушення і вважаючи, що сенс і полягає в тому щоб дотримати цю сувору дисципліну.

Але піст - це час, коли в першу чергу ми повинні досягти змін всередині себе. Той, хто по-справжньому постує - утримується від гніву, люті, злості і помсти, а також стримує язик від марнослів'я, наклепу, лестощів, брехні і всякого лихослів'я. Без цього обмеження піст перетворюється на звичайну дієту. Не варто сприймати піст як обмеження в харчуванні. Це перш за все духовне очищення.

До того ж, постувати можна тільки здоровим людям, яким заміна тваринної їжі на рослинну не заподіє шкоди. Не рекомендується дотримуватися посту людям поважного віку, ослабленим, вагітним, а також дітям - в них обмінні процеси інтенсивніші, ніж у дорослих, тому обмеження в надходженні будь-яких компонентів може призвести до порушень росту і розвитку дитячого організму.

Тож, дбаючи про своїх споживачів, ТМ «Гармонія» пропонує цілий ряд корисних продуктів, які дозволять  Вам притриматися посту, не нашкодивши тим самим своєму здоров’ю.

В першу чергу, це молоко. Знизьте вживання молока високої жирності, замінивши його натомість молоком  ТМ «Гармонія» 2,5% жирності.

Також неможливо переоцінити користь кисломолочної продукції ТМ «Гармонія». Це джерело білка, тваринних жирів, без яких неможливе засвоєння кальцію; таких мінералів, як кальцій, калій, фосфор; вітамінів A, D, B2. Насамперед, це «Кефір нежирний», Сметана ТМ «Гармонія» з низьким вмістом жиру.

Необхідні організму молочнокислі бактерії живуть найдовше в йогурті. Тому в магазинах завжди варто обирати такий йогурт, що містить ці бактерії в живому вигляді. А ТМ «Гармонія» виробляє йогурти виключно з таких бактерій – це «Ківі-злаки», «Абрикос-злаки»,  які мають незначний відсоток жирності – всього 2,5%.

«Біфілайф», «Стевіялакт» збагачені корисними біфідобактеріями та витяжкою зі стевії лікарської, яка є надзвичайно корисною для  людей, яким не можна вживати цукор.

Також вкрай необхідно давати організму сири, які у своєму арсеналі ТМ «Гармонія» має широкий асортимент – такі, як «Мгарський» 0% жирності, «Дитячий смак», «Сир кисломолочний» - 0% жирності, «Сирок дитячий» - з різними смаками (ваніль, родзинки та інші).

Зауважте - сири, які виробляє Лубенський молочний завод – виробник ТМ «Гармонія» - тільки натуральні.

Тож постуйте на здоров’я разом з продукцією ТМ «Гармонія» 

Записатися на екскурсію
Запрошуємо на екскурсію на завод ТМ «Гармонія», в м Лубни. Який шлях має здолати молоко, перш ніж воно перетвориться на сметану чи йогурт? Пропонуємо дізнатись про це на екскурсії. Ви заглянете в виробничі цехи, своїми очима побачите етапи виробництва молока та молочних продуктів. Екскурсія розрахована на учнів середньої і старшої школи, а також буде цікава дорослим.
Якщо хочете дізнатися більше, то залиште свої дані і ми Вам зателефонуємо!
Дякуємо. Найближчим часом ми з Вами зв'яжемося.