Міжнародний день рідної мови!

Feb 21, 2018 4:39:03 PM

Цього дня, за рішенням ЮНЕСКО, з 2000 року відзначають Міжнародний день рідної мови.

Для ТМ «Гармонія» це особливе свято, адже Лубенський молочний завод, ТМ «Гармонія», розташований прямісінько у центрі Полтавщини - краю, який став колискою української літературної мови.

Саме тут народилися відомі «Наталка-Полтавка», «Енеїда» Івана Котляревського, який видав першу друковану книгу, написану народною українською мовою. Саме тут творив Григорій Сковорода, саме в цих місцях залишив своє серце у маєтку Закревських Тарас Шевченко. Саме звідси пішли «Вечори на хуторі близ Диканьки» Миколи Гоголя з відомими тепер на весь світ полтавськими галушками, до яких так смакує сметана ТМ «Гармонія»!

Тому на Полтавщину їдуть тисячі туристів, щоб помилуватися неймовірною красою України та почути справжню українську мову.

Та навіщо їхати за «тридевя’ть земель» за новими враженнями? Аби насолодитися національним колоритом та відчути справжню Україну, варто придбати будь-який продукт ТМ «Гармонія». Саме  продукція ТМ «Гармонія» найяскравіше передає сутність Полтавського краю – щирість, справжність, натуральність.

І ось чому.

Приємне знайомство з продукцією ТМ «Гармонія» починається з упаковки - адже на кожній упаковці всіх молочних продуктів бренду, перш за все, поряд із назвою Ви побачите обриси серця, яке є символом щирої української душі та напис «Із серця Полтавщини».

Куштуючи  кожний молочний продукт ТМ «Гармонія», Ви будете отримувати  надзвичайну насолоду – адже молоко, з якого зроблено абсолютно всю продукцію цієї торгової марки, використовується виключно натуральне й  зібране у центрі Полтавщини, де найчистіша екологія по всій Україні.

І що цікаво, мешканці міст і сіл, які працюють на виробництві ТОВ «Лубенський молочний завод», розмовляють лише українською мовою, і це ще раз підтверджує, що саме на Полтавщині сформувалася сучасна українська мова.

Тож розмовляйте українською і нехай завжди й в усьому в Вас буде гармонія!

Записатися на екскурсію
Запрошуємо на екскурсію на завод ТМ «Гармонія», в м Лубни. Який шлях має здолати молоко, перш ніж воно перетвориться на сметану чи йогурт? Пропонуємо дізнатись про це на екскурсії. Ви заглянете в виробничі цехи, своїми очима побачите етапи виробництва молока та молочних продуктів. Екскурсія розрахована на учнів середньої і старшої школи, а також буде цікава дорослим.
Якщо хочете дізнатися більше, то залиште свої дані і ми Вам зателефонуємо!
Дякуємо. Найближчим часом ми з Вами зв'яжемося.