Акція «Морозиво Рідке», ТМ «Гармонія»

Mar 23, 2018 4:27:00 PM

ОФІЦІЙНІ ПРАВИЛА УЧАСТІ В АКЦІЇ

«Спеціальна пропозиція» м.Харків

Акція проводиться у відповідності з умовами даних Правил (Офіційних умов).

Виконавець/Замовник не несуть відповідальності за не ознайомлення Учасника з даними Правилами.

Організатор/Виконавець Акції, територія та строки (тривалість) її проведення.

1. Організатором Акції «Спеціальна пропозиція» є ТОВ «Лубенський молочний завод», що знаходиться за адресою: 37500, Україна, Полтавська область, м.Лубни, вул. Індустріальна, 2 (надалі – «Організатор»).

1.2. Виконавцем Акції «Спеціальна пропозиція» виступає Мережа супермаркетів «Класс», що знаходяться за адресами: м. Харків, пр. Московський, 259,

1.3 Термін проведення акції: з 05 Квітня 2018 року до 02 Травня 2018 року

1.4 Акція проводиться в мережі супермаркетів «Класс», на продукцію ТМ «Гармонія», а саме  «Морозиво рідке» в асортименті, пляшка вагою 300 грамів 1,5% жиру , що розташовані за адресами:

1. м. Харків, пр. Московський, 259;

2. м. Харків, пр. Гагаріна, 178;

3. м. Харків, Салтівське Шосе, 248;

4. м. Харків, пр. Людвіга Свободи, 43;

5. м. Харків, вул. Грицевця, 29;

6.м. Харків, пр. Героїв Сталінграда, 136/8;

7. м. Харків, пр. Тракторобудівників, 128в;

8. м. Харків, вул. Клочковская, 104-а;

9. м. Харків, вул. Леся Сердюка, 36;

10. м. Харків, пр. Московський, 295;

11. м. Харків, пр. Архітектора Альошина, 8

(надалі - «Місце проведення Акції»)

2. Учасники Акції мають можливість отримати в рамках проведення Акції знижку на продукцію зазначену в правилах акції у розмірі 25% від попередньої ціни реалізації Товару в мережі магазинів «Класс», згідно адресної програми.

3. Учасники Акції мають право придбати товари, що приймають участь в Акції, за спеціальною акційною ціною протягом строку дії акції з 05.04.2018р. по 02.05.2018р. та за наявності товару на полицях. Кількість товарів із спеціальною акційною ціною є обмеженою. У випадку їх закінчення у відповідному Місці проведення Акції вважається, що в цьому Місці проведення Акції закінчилася достроково.

4. Беручи участь в Акції, Учасники Акції тим самим підтверджують факт ознайомлення з даними Правилами Акції і свою повну та безумовну згоду з ними.

5. Порушення Учасниками Акції цих Правил або відмова Учасників Акції від належного виконання цих Правил (у т. ч. механіки, порядку та строків проведення Акції тощо) вважається відмовою Учасника від участі в Акції. При цьому така особа не має права на одержання від Замовника/Виконавця Акції та/або залучених ними третіх осіб будь-якої компенсації.

6. Зовнішній вигляд Товарів може відрізнятися від їх зображень на рекламних матеріалах Акції.  

7. Організатор та Замовник Акції «Спеціальна пропозиція» не несуть відповідальності в разі відсутності  акційного товару на полицях магазину.

8. Замовник залишає за собою право змінити дані правила, дату та час проведення Акції та інші умови.

9. Замовник/Виконавець Акції не несе жодної відповідальності за не проведення Акції у випадку настання таких форс-мажорних обставин як: стихійні лиха, пожежі, паводки, воєнні дії будь-якого характеру в м. Харків, блокади, суттєві зміни у чинному законодавстві, яке діє на території проведення Акції, інші непідвласні контролю з боку Замовника/Виконавця Акцій обставини, що перешкоджають в проведенні Акції.

10. У випадку виникнення ситуації, що припускає неоднозначне тлумачення цих Правил, будь-яких спірних питань та/або питань, не врегульованих цими Правилами, остаточне рішення приймається Замовником/Виконавцем Акції. Рішення Замовника/Виконавця Акції є остаточним та оскарженню не підлягає.

11. Правила затверджені Замовником Акції та діють протягом періоду проведення  Акції.

Записатися на екскурсію
Запрошуємо на екскурсію на завод ТМ «Гармонія», в м Лубни. Який шлях має здолати молоко, перш ніж воно перетвориться на сметану чи йогурт? Пропонуємо дізнатись про це на екскурсії. Ви заглянете в виробничі цехи, своїми очима побачите етапи виробництва молока та молочних продуктів. Екскурсія розрахована на учнів середньої і старшої школи, а також буде цікава дорослим.
Якщо хочете дізнатися більше, то залиште свої дані і ми Вам зателефонуємо!
Дякуємо. Найближчим часом ми з Вами зв'яжемося.