1 Травня - кінне свято в Дібрівці!

Apr 5, 2018 4:42:07 PM

1 травня 2018р об 11.00 в с. Дібрівка, відбудуться змагання з кінного спорту. Традиційно, генеральний спонсор свята - виробник натуральної молочної продукції, ТМ «Гармонія» запрошує на сімейний відпочинок!

Кінне свято в Дібрівці – це унікальна можливість для кожного,  зануритися в гармонію з природою, проїхати на справжній підводі родиною, спробувати кумис та побачити на власні очі високу майстерність вершників з усіх куточків країни.

Об 11:00 годині на території легендарного Дібрівського кінного заводу (адреса: с.Дібрівка, Миргородського району, Полтавської обл.) уже традиційно розпочнеться весняне свято.

Окрім унікальної можливості подивитися на обласні відкриті перегони за участі Дібрівських рисаків, організатори планують вразити гостей неймовірним кінним шоу, з каскадерськими трюками, за участі легендарного кінного театру «Українські Козаки» Олега Юрчишина, який раніше ми бачили тільки в кіно та кліпах відомих виконавців. Кінний театр Олега Юрчишина бажаний гість у європейських країнах – Австрії, Бельгії, Німеччині, Скандинавії, Італії, а також азійських, зокрема, в Об’єднаних Арабських Еміратах. Неодноразово наших козаків запрошувала на кінні змагання сама Королева Великобританії Єлизавета ІІ, тому в Англії вони виступали понад 10 разів. Фільмографія Олега Юрчишина нараховує більше 20 стрічок, поміж яких такі кіно шедеври, як "Вогнем і мечем" (1999) Єжи Гоффмана, "Чорна рада" (2001) Миколи Засєєва-Руденка, "Тарас Бульба" (2008) Володимира Бортка тощо.

Саме в Дібрівці, кращих  маститих скакунів елітних порід із різних куточків України продемонструють професіонали та аматори кінного спорту – кожен учасник проявить свою майстерність на максимум. А глядачі матимуть унікальну можливість відчути себе справжніми вершниками – для малечі організатори передбачили кінні прогулянки на території Дібрівського заводу. Чудова можливість посеред незайманої природи Полтавщини неквапливо проїхатися верхи на граціозному коні, вдихнути чисте повітря на повні груди й насолодитися гармонійним відпочинком!

Розважальний захід матиме колоритне етно - забарвлення: проводитимуться захоплюючі майстер-класи, а смачна їжа, страви на мангалі, солодкі десерти й звісно ж найсмачніше морозиво зроблять відпочинок ситим й апетитним. Під часу заходу буде діяти колоритні фотозони, які спеціально для цього заходу встановлює генеральний спонсор, ТМ "Гармонія".

Програма свята :

  • Урочисте відкриття свята – 11:00, Театралізований парад
  • І заїзд  11:40 -  Перегони, та вручення призів на честь Графа ОРЛОВА Олексія Григоровича Для коней  орловської рисистої породи старшого віку Учасників Дібрівської дитячої кінно - спортивної школи
  • ІІ заїзд 12:00 - Перегони, та вручення призів Державного Підприємства « Конярство України». Для коней  орловської рисистої породи 2-х років
  • ІІІ заїзд 12:20 - Перегони, та вручення призів на честь засновника ДКЗ № 62 Романова Дмитра Костянтиновича
  • ІV заїзд   13:00 - Перегони, та вручення призів на честь видатного майстра – наїзника Стасенка Михайла Дмитровича. Для коней  російської рисистої породи 2-х років
  • V заїзд   - 13:20 -  Приз Дібрівського кінного заводу №62.  Для коней  рисистих порід 4-х років і старшого віку
  • 13:25 Виступ кінного театру «Українські козаки», Олега Юрчишина
  • Гала – концерт « Української пісні»

Тільки у нас, відпочинок для найвибагливіших!

Кінні біга, каскадерські трюки на конях, справжній український ярмарок, виставки – продажі виробів ручної роботи, дитяче містечко атракціонів та майстер – класів, екскурсії Дібрівським кінним заводом, катання верхи та на підводі в гармонії з природою. Замало нових відчуттів? Тоді тримайтесь! Тільки у нас ви зможете покататися на повітряній кулі, піднятися в небо та побачити унікальну красу Полтавщини з висоти пташиного польоту!

Цього року, ми врахували побажання гостей минулорічного свята, отже прикладемо максимум зусиль, аби ваш Weekend був незабутній та гармонійний. Особливого колориту цьогорічному святу додасть Гала - концерт за участі українських фольклорних колективів.

Кінне свято в Дібрівці відбудеться за підтримки Полтавської ОДА та ДП "Конярство України".  

Вхід вільний, живий звук!

Більше інформації про свято, та найоперативніші новини на сторінці Фейсбук, за посиланням:

www.facebook.com/kinneSvyato/

 

Записатися на екскурсію
Запрошуємо на екскурсію на завод ТМ «Гармонія», в м Лубни. Який шлях має здолати молоко, перш ніж воно перетвориться на сметану чи йогурт? Пропонуємо дізнатись про це на екскурсії. Ви заглянете в виробничі цехи, своїми очима побачите етапи виробництва молока та молочних продуктів. Екскурсія розрахована на учнів середньої і старшої школи, а також буде цікава дорослим.
Якщо хочете дізнатися більше, то залиште свої дані і ми Вам зателефонуємо!
Дякуємо. Найближчим часом ми з Вами зв'яжемося.