Нe будьмо байдужими

Sep 15, 2016 12:05:48 PM

Сьогодні десятки тисяч патріотів нашої держави знаходяться на передовій, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України. На жаль, сотні з них отримали поранення і знаходяться на лікуванні у шпиталях та лікарнях. Усім їм, як ніколи, потрібні увага, добре слово, повага та любов небайдужих людей.

Керівництво ТОВ «Лубенського молочного заводу» не залишилося байдужим  до складної ситуації, яка виникла в нашій країні. Адже, навіть сама найменша допомога, становить вагомий внесок в долю нашої  Батьківщини.

Дуже важливо відзначити те, що воїни на Сході постійно потребують різної  допомоги. Крім того, кожна бригада, полк та батальйон мають власні потреби, зумовлені місцем перебування та безпосередніми обставинами, які на ньому склалися. Що стосується допомоги військовим АТО, пов’язаної із зимовим періодом, Лубенським молочним заводом було закуплено утеплені берци. Також надана допомога в придбанні  медично-хірургічного обладнання для військового шпиталю. Завжди надається підтримка   сім’ям загиблих солдатів міста Лубни та Лубенського району. ТОВ «Лубенський молочний завод» ТМ «Гармонія», також постійно надає молочну продукцію для забезпечення харчування учасників АТО. Систематично проводиться закупка паливно-мастильних матеріалів для заправки  військової техніки.    Нещодавно був проведений капітальний ремонт автомобіля «Урал», для  подальшої передачі його в зону АТО. Умілими руками працівників ремонтної бригади «Лубенського молочного заводу», швидко відремонтували та пофарбували авто, вкладаючи в нього свої сили і роблячи свій маленький внесок для перемоги.

Армія має силу, коли в неї надійний тил. Ми маємо таким стати. Головне стояти один за одного. Лише згуртування та  взаємодопомога приведе нас до перемоги.

Записатися на екскурсію
Запрошуємо на екскурсію на завод ТМ «Гармонія», в м Лубни. Який шлях має здолати молоко, перш ніж воно перетвориться на сметану чи йогурт? Пропонуємо дізнатись про це на екскурсії. Ви заглянете в виробничі цехи, своїми очима побачите етапи виробництва молока та молочних продуктів. Екскурсія розрахована на учнів середньої і старшої школи, а також буде цікава дорослим.
Якщо хочете дізнатися більше, то залиште свої дані і ми Вам зателефонуємо!
Дякуємо. Найближчим часом ми з Вами зв'яжемося.