Рецепт курячої грудинки на шпинатній подушці

Apr 3, 2017 5:42:54 PM

Куряча грудка на шпинатні подушці

Вихід: 2 порції

Інгредієнти:

  •        куряча грудка - 2 шт.
  •        сметана - 420гр
  •        спеції - за смаком
  •        олія соняшникова для смаження
  •        зелень (кріп і петрушка) - 50гр
  •        часник - 15гр
  •        шпинат - 20гр
  •        сир кисломолочний - 50гр

1. Обсмажуємо грудку з обох боків до золотистого кольору.

2. Сметану збиваємо в блендері із зеленню, часником і спеціями.

3. Соус додаємо до грудки.

4. Тушкуємо 20-25 хвилин.

5. Трохи обсмажуємо шпинат, до нього додаємо сир кисломолочний, часник і спеції, все обсмажуємо 3-5 хвилин.

6. Формуємо подушку зі шпинату і наверх викладаємо слайсами курячу грудку.

7. Прикрашаємо обсмаженими помідорами чері.

СМАЧНОГО!
Записатися на екскурсію
Запрошуємо на екскурсію на завод ТМ «Гармонія», в м Лубни. Який шлях має здолати молоко, перш ніж воно перетвориться на сметану чи йогурт? Пропонуємо дізнатись про це на екскурсії. Ви заглянете в виробничі цехи, своїми очима побачите етапи виробництва молока та молочних продуктів. Екскурсія розрахована на учнів середньої і старшої школи, а також буде цікава дорослим.
Якщо хочете дізнатися більше, то залиште свої дані і ми Вам зателефонуємо!
Дякуємо. Найближчим часом ми з Вами зв'яжемося.