Новий йогурт ТМ «Гармонiя»!

Oct 25, 2017 2:08:00 PM

У своїй продукції ТМ «ГАРМОНIЯ» використовує інгредієнти найвищого ґатунку. Власна та унікальна рецептура в парі з новітніми технологіями дозволяє виготовляти найякіснішу продукцію. На порозi зима, соковитi ягоди та смачнi фрукти залишилися лише у спогадах. Та не варто засмучуватися, адже «Гармонiя» турбується про Вас i повсякчас дбає про здорове й якiсне харчування всiєї Вашої родини. Цими днями вiдбувся запуск виробництва нового йогурту у плiвцi двох смакiв: абрикос-злаки та кiвi-злаки. Секрет високої якості нових йогуртiв ТМ «ГАРМОНIЯ» полягає  у використаннi  лише найякіснішої основи продукту  - коров’ячого молока незбираного. У смаках «Кiвi-Злаки» та «Абрикос-Злаки» поєдналися бездоганна рецептура та майстернiсть фахiвцiв, що дозволило створити продукцію, яка приносить радiсть та задоволення, а саме цього ТМ «Гармонiя»  найбільше очікує вiд споживання цих йогуртiв.

Пакування продукту у плiвку дає значну перевагу – перш за все, економiчность при формуванні вартості. Термiн реалiзацiї йогурту «Кiвi-злаки» та «Абрикос-злаки» складає 14 дiб. Поцiновувачi найсвiжiшiх продуктiв зможуть вiдмiтити перевагу нових смаків  йогурт «Абрикос-злаки» та «Кiвi-злаки». А також, оптимальну вагу продукт для разового споживання.

Йогурт «Абрикос-злаки» та «Кiвi-злаки» зроблять Ваш день смачнішим.

Записатися на екскурсію
Запрошуємо на екскурсію на завод ТМ «Гармонія», в м Лубни. Який шлях має здолати молоко, перш ніж воно перетвориться на сметану чи йогурт? Пропонуємо дізнатись про це на екскурсії. Ви заглянете в виробничі цехи, своїми очима побачите етапи виробництва молока та молочних продуктів. Екскурсія розрахована на учнів середньої і старшої школи, а також буде цікава дорослим.
Якщо хочете дізнатися більше, то залиште свої дані і ми Вам зателефонуємо!
Дякуємо. Найближчим часом ми з Вами зв'яжемося.