Наш завод
про підприемство
ТОВ «Лубенський молочний завод» - одне з найбільших харчових підприємств України. Будівництво молокозаводу розпочалося ще в 1937 році.
Протягом майже 80-річного досвіду діяльності підприємство не зраджує основним традиційним канонам харчового виробництва: смак, якість, натуральність. Локація потужностей заводу– мальовниче місто Лубни, зелена перлина Полтавщини, екологічно чистий регіон.
Продукція випускається під ТМ «Гармонія» - добре знаний бренд серед українських споживачів. Асортимент товарів налічує понад 200 позицій. Щороку на технічне переобладнання заводу витрачають до 60% прибутку.
Підприємство нарощує нові потужності, відкриває нові підрозділи. Діють цікаві безкоштовні екскурсії територією заводу. Розгалужена логістична сітка ТМ «Гармонія» покриває майже всі регіони України. «Найвища якість – розумна вартість!» - корпоративне кредо підприємства.
гордість компанії
Наші досягнення
1. В категорії «Сир кисломолочний -/-/» - 5 місце.
2. В категорії «Сметана -/-/» -6 місце.
3. В категорії «Кефір неароматизований» - 7 місце.
4. В категорії «Молоко оброблене рідке» - 11 місце.
5. Національний сертифікат «Лідер галузі -2010» (згідно офіційних даних Держстатистики) за основними видами діяльності КВЕД 15.51.0 – «Переробка молока та виробництво сиру».
Окрім того, ТОВ «Лубенський молочний завод» був відзначений спеціальною галузевою премією «Український Продовольчий Олімп» у номінації «Сучасні технології виробництва», що експертно підтверджена Президентом Спілки молочних підприємств України – Л.О.Карпенко, Віце-президентом Торгово-Промислової палати України – Н.Д.Гавриленко, Віце-Президентом Спілки малих, середніх та приватизованих підприємств України – В.М.Биковець.
2. Сир кисломолочний 5% жиру ТМ «Гармонія» - золота медаль.
3. Морозиво-мус «СоВа» (з ароматом солодкої вати) – золота медаль.
4. Морозиво «Хоббі» (з сиропом крем-брюле) – бронзова медаль.
2. Ковбаса домашня – гран-прі.
3. Сир розсільний „Моцарелла українська” – гран-прі.
4. Млинці з м’ясом та цибулею – золота медаль.
5. Морозиво вершково-ванільне у вафельному стаканчику – золота медаль.
6. Сир кисломолочний 9% - золота медаль.
7. Масло солодковершкове селянське „Лубенське” 72,5% – золота медаль.
8. Біойогурт абрикосовий (пюр-пак) – золота медаль.
9. Морозиво „Лубенське” з круп’яними кульками – срібна медаль.
10. Торт з морозива пломбір „Ніжність” – срібна медаль.
11. Пельмені „Смачні” – срібна медаль.
2. Котлети „Шкільні” – срібна медаль у номінації „Заморожені м’ясні напівфабрикати”.
3. Морозиво желейне вишня „La Fa” – срібна медаль у номінації „Морозиво на основі фруктового сиропу”.
4. Торт з морозива пломбір „Венеція” – срібна медаль у номінації „Вироби з морозива – художнє оформлення серійного виробництва”.
5. Морозиво „Ведмедик-Кумедик” ванільне у шоколадній глазурі – бронзова медаль у номінації „Глазуроване морозиво”.
2. Бронзова медаль за торт з морозива ручної роботи «Зі Смаком» на бісквітній основі.
3. Бронзова медаль за морозиво «Мачо» у номінації: «Морозиво Пломбір».
4. Срібна медаль морозиво «Фруктовий Лід» у номінації «Морозиво на основі цукрового сиропу».
2. Морозиво вершкове з джемом «Вишня», полістироловий стакан 180гр. – бронзова медаль.
3. Торт з морозива «Марко Поло» (серійне виробництво) – золота медаль.
2. Сир плавлений «Хрещатик» з грибами - срібна медаль.
2. Торт-пломбір «Святковий» - бронзова медаль.