ТОВ «Лубенський молочний завод»,ТМ «Гармонія» на початку 2017 року запустила проект «Майбутнє з Гармонією» - оголосивши (на конкурсній основі) набір учнів – випускників шкіл м. Лубни 2017 року випуску для подальшого навчання у ВУЗах або середньо - спеціальних навчальних закладах на денному відділенні комерційної форми навчання за рахунок підприємства.
Основна мета проекту: підготовка кваліфікованих кадрів харчової промисловості!
Нажаль, досвіт останнього десятиріччя підбору спеціалістів галузі харчової та переробної промисловості невтішний. Молодь обирає вектор професійної підготовки навіть не усвідомлюючи, що кадровий попит стрімко зростає саме у харчовій промисловості, разом з тим ВНЗ випускають надлишок фахівців іншої сфери, які роками не можуть знайти стабільну роботу, бо конкурс на одне робоче місце давно сягнув за 20 осіб в таких напрямках, як юриспруденція, економіка та інші.
Друзі, зупиніться! В країні кадровий голод!
Нам потрібні кваліфіковані, молоді, амбіційні технологи, наладчики обладнання харчового виробництва, провідні спеціалісти молочної галузі, механіки!
Кваліфіковані кадри – найбільша цінність для будь-якого підприємства та одна із головних складових успіху в будь-якій сфері діяльності. А молоді спеціалісти для молочного підприємства, це регенерація всіх процесів, новий виток в історії харчової промисловості в цілому.
ТОВ «Лубенський молочний завод», це команда професіоналів, які щороку прикладають багато зусиль для підготовки молодих фахівців, та брак спеціалістів досягнув свого піку, нажаль у 2017 році ми відверто можемо констатувати факт, що їх просто немає на теренах лубенщини, отож керівництво підприємства прийняли рішення «вирощувати» своїх найкращих спеціалістів, адже інвестиція в кадровий потенціал не тільки призведе до омолодження галузі, але й гарантовано закриє питання «кадрового голоду».
Програма розпочалась навесні 2017 року, з ініціативи генерального директора ТОВ «Лубенський молочний завод» Володимира Дороша. Проведено зустрічі з директорами загальноосвітніх шкіл міста та району, організовано зустрічі з випускниками 11 класів, проведено профорієнтаційні бесіди з учнями 9-х класів. Були рекомендовані навчальні заклади та напрямки: «Харчові технології» та «Обладнання харчового виробництва».
Ми гарантували не тільки оплату п’яти років навчання найкращого учня, але й працевлаштування по закінченню ВУЗу за спеціальністю на самому потужному молокопереробному підприємстві Полтавщини!
І ось, за результатами тривалого процесу вже цього року проходить навчання Свереденко Олександра, випускниця ЗОШ №7 м. Лубни у Полтавській державній академії за спеціальністю «Харчові технології». Та це тільки початок шляху профорієнтаційної програми «Майбутнє з Гармонією».
Звертаємось до випускників шкіл 2018 року міста та району:
- ВИ МРІЄТЕ ОТРИМАТИ ОСВІТУ ?
- ВИ БАЖАЄТЕ ПРАЦЮВАТИ В ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ ?
- ВИ ВПЕВНЕНІ, ЩО З МОЛОКА МОЖНА ВИГОТОВИТИ УНІКАЛЬНИЙ ДЕСЕРТ, РЕЦЕПТУРУ ЯКОГО СТВОРЕТЕ САМЕ ВИ ?!
- ВИ ХОЧИТЕ БУТИ ВПЕВНЕНИМИ НА 100%, ЩО ПІСЛЯ ЗАКІНЧЕННЯ НАВЧАННЯ НА ВАС ЧЕКАЄ ПЕРСПЕКТИВНА РОБОТА ТА ГІДНА ОПЛАТА?
Тоді ми пропонуємо Вам здати ЗНО з наступних дисциплін відповідно навчального закладу, який Вам подобається:
Полтавський коледж харчових технологій НУХТ
1. Спеціальність «Харчові технології. Зберігання, консервування та переробка молока» :
- українська мова та література;
- математика.
2. Спеціальність «Галузеве машинобудування. Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв»:
- українська мова та література;
- математика.
Лохвицький технологічний технікум Полтавської державної аграрної академії
1.Спеціальність «Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв»:
- математика.
- хімія,біологія – на вибір.
Полтавська державна аграрна академія
1.Спеціальність «Харчових технологій»
2.Спеціальність «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва»:
- українська мова та література або математика – на вибір;
- біологія;
- історія України.
Полтавський технікум харчових технологій
1.Спеціальність «Харчові технології. Зберігання,консервування та переробка молока»:
- українська мова та література;
- математика.
2. Спеціальність «Галузеве машинобудування. Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв»:
- українська мова та література;
- математика.
Київський національний університет харчових технологій
- Спеціальність «Харчові технології. Технології зберігання,консервування та переробки молока»:
- українська мова та література;
- математика;
- історія України;
- математика або іноземна мова – на вибір.
- «Комп’ютерні науки»;
- «Автоматизація та комп’ютерно – інтегровані технології»;
- «Галузеве машинобудування»:
- українська мова та література;
- математика;
- фізика або історія України – на вибір.
Харківський державний університет харчування та торгівлі
- Спеціальність «Обладнання передових і харчових виробництв»:
- українська мова та література;
- історія України;
- математика або іноземна мова – на вибір.
2. Спеціальність «Технології харчових продуктів тваринного походження»:
- українська мова та література;
- математика;
- хімія або іноземна мова – на вибір.
В РАМКА ПРОЕКТУ ВИ МАЄТЕ ПРАВО ОБИРАТИ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД ЗА ВЛАСНИМ БАЖАННЯМ, АЛЕ ВИКЛЮЧНО ЗА ВИЩЕЗАЗНАЧЕНИМИ СПЕЦІАЛЬНОСТЯМИ!
Сподіваємося здобути підтримку освітях, їх активну участь у такому складному процесі - вибору професії, що учні саме Вашої школи стануть учасниками соціального проекту «Майбутнє з Гармонією» 2018!
За додатковою інформацією звертайтеся за
Тел.. 050 304 68 71