Дуже важливо знати як правильно зберігати молоко. У магазині ми бачимо, що його зберігають по – різному: в холодильниках та без холодильника. Чому так? Згідно стандартів за методом обробки молочна продукція для продажу в магазинах поділяється на три види:
1. Пастеризоване молоко, з коротким терміном придатності, а саме від 36 годин до 7 діб, в залежності від його упаковки, та звичайно ж у холодильнику в закритій тарі.
2. Стерилізоване молоко. Його витримують при температурі в 100 градусів півгодини. Може зберігатися в умовах упаковки до півроку навіть без холодильника, бо воно стерильне.
3. Ультрапастеризоване молоко піддається високій температурі протягом декількох секунд, , розливається в стерильні упаковки. Може зберігатися в умовах упаковки до півроку. Після відкриття упаковки зберігається до 10 днів у холодильнику.
Із серця Полтавщини Гармонію в кожен дім!
#garmon #tmGarmonija #GarmonijavKozhenDim #IzSercyaPoltavshchyny #GarmonijaYogurt #garmonthebest #garmonnatural #garmonquality #garmononly #EcologicallyCleanRegion #garmonhealth #naturalukrainianmilk