Морозиво стаканчик ТМ «Гармонія»!

Aug 8, 2018 1:25:55 AM

Літо в самому розпалі, спекотна погода постійно спонукає до чогось освіжаючого й приємного.
Лінії виробництва найулюбленішого десерту – морозива працюють на повну потужність! Дбаючи про вподобання своїх споживачів, Лубенський молочний завод, ТМ «Гармонія» виробляє понад 20 видів морозива.

Морозиво стаканчик Гармонія


Варто відзначити, що споживач віддає перевагу саме морозиву у стаканчику, а обирає морозиво за складом. Незмінно лідер у виборі нашого споживача – пломбір та морозиво «Хобі» у стаканчику — це зовсім новий продукт, який поєднує в собі неперевершений смак вершкового морозива з масовою часткою молочного жиру 10%, ніжного сиропу крем-брюле й солодкий приємний смак хрусткого вафельного стаканчика.
А запорукою неповторного смаку цього продукту є відбірне молоко лише найвищого гатунку, яке щоденно надходить з кращих фермерських господарств Полтавщини, яка визначена територією екологічної безпеки України. 
Тож досить читати — краще смакувати! Всі в магазин за морозивом. Із серця Полтавщини Гармонію в кожен дім!

Записатися на екскурсію
Запрошуємо на екскурсію на завод ТМ «Гармонія», в м Лубни. Який шлях має здолати молоко, перш ніж воно перетвориться на сметану чи йогурт? Пропонуємо дізнатись про це на екскурсії. Ви заглянете в виробничі цехи, своїми очима побачите етапи виробництва молока та молочних продуктів. Екскурсія розрахована на учнів середньої і старшої школи, а також буде цікава дорослим.
Якщо хочете дізнатися більше, то залиште свої дані і ми Вам зателефонуємо!
Дякуємо. Найближчим часом ми з Вами зв'яжемося.