Новинки сезону – морозиво пломбір з сорбетом!

Aug 8, 2018 11:56:57 AM

ТМ «Гармонія» вже понад 20 років виробляє морозиво. Цього року технологи розробили рецептуру морозива, яка гармонійно поєднала пломбір з масовою часткою жиру 15% та легкий фруктовий сорбет.
Тож знайомтеся з новою лінійкою ТМ «Гармонія», яка складається з трьох літніх смаків. Класичний пломбір поєднали з сорбетом фісташки, дині та ожини!
морозиво пломбір з сорбетом Гармонія
Звертаємо увагу,що у складі Морозива використані такі натуральні інгредієнти як вершки з коров’ячого молока, молоко згущене та знежирене. Морозиво має досить високу масову частку жиру — 15%, тож ви в повній мірі можете насолодитися смаком класичного пломбіру в поєднанні з легким фруктовим сорбетом. Молоко, що є основою цього десерту, використовується лише натуральне. Його ґатунок відповідає найвищим стандартам якості, яка підтверджена лабораторними висновками, а також незалежними лабораторними дослідженнями. 
Смачного літа з ТМ «Гармонія»

Записатися на екскурсію
Запрошуємо на екскурсію на завод ТМ «Гармонія», в м Лубни. Який шлях має здолати молоко, перш ніж воно перетвориться на сметану чи йогурт? Пропонуємо дізнатись про це на екскурсії. Ви заглянете в виробничі цехи, своїми очима побачите етапи виробництва молока та молочних продуктів. Екскурсія розрахована на учнів середньої і старшої школи, а також буде цікава дорослим.
Якщо хочете дізнатися більше, то залиште свої дані і ми Вам зателефонуємо!
Дякуємо. Найближчим часом ми з Вами зв'яжемося.