Запечені груші з кисломолочним сиром ТМ"Гармонія"

Oct 23, 2019 4:18:36 PM

Інгредієнти:

  •  4 великі груші;
  • 1 ст.л. розтопленого солодковершкового масла;

  • 3/4 ч.л. цукру та 1\4 ч.л. кориці;

  • 180 г нежирного кисломолочного сиру "Гармонія";

  • 20 г родзинки;

  • 20 г волоських горіхів;

  • 1 ч.л. меду.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Груші розрізати навпіл та вирізати серцевину. Ми використовували великі тверді груші.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2. Духовку розігріти до 180°С. Форму для випічки застелити пергаментним папером, викласти груші, змастити розтопленим солодковершковим маслом. Цукор та корицю перемішати, посипати груші. Випікати близько 30 хв. при температурі 180°С (або з кожної сторони по 15 хв.) доки не стануть м'якими, але будуть тримати форму. Також можна збризнути груші лимонним соком, щоб вони не потемніли.
*Якщо у вас маленькі або більш м'які груші час приготування в духовці буде меншим.
3. Кисломолочний сир змішати з ізюмом, горіхами та медом.
Дістати запечені груші з духовки та наповнити їх начинкою. Запікати при температурі 180°С ще 10 хв. Смачного!