Рецепт Панна-коти

Apr 5, 2017 12:33:39 PM

Панна-кота

Вихід: 7 порцій по 100 гр

Інгредієнти:

  • молоко - 400мл
  • вершки 30% - 600мл
  • желатин - 20гр
  • цукор - 100гр

Соус:

  • цукор - 200гр
  • вершки 30 % - 150мл

1. Замочуємо желатин.

2. Змішуємо молоко, вершки і цукор, ставимо на вогонь і доводимо до кипіння; додаємо в суміш желатин і помішуємо до повного його розчинення.

3. Розливаємо суміш у форми і ставимо в холодильник до застигання.

4. Карамелізіємо цукор до коричневого кольору, додаємо вершки, помішуємо і варимо до готовності карамелі.

5. Остиглу панна-коту поливаємо карамельним соусом і прикрашаємо м'ятою.

Записатися на екскурсію
Запрошуємо на екскурсію на завод ТМ «Гармонія», в м Лубни. Який шлях має здолати молоко, перш ніж воно перетвориться на сметану чи йогурт? Пропонуємо дізнатись про це на екскурсії. Ви заглянете в виробничі цехи, своїми очима побачите етапи виробництва молока та молочних продуктів. Екскурсія розрахована на учнів середньої і старшої школи, а також буде цікава дорослим.
Якщо хочете дізнатися більше, то залиште свої дані і ми Вам зателефонуємо!
Дякуємо. Найближчим часом ми з Вами зв'яжемося.