Панна-кота
Вихід: 7 порцій по 100 гр
Інгредієнти:
- молоко - 400мл
- вершки 30% - 600мл
- желатин - 20гр
- цукор - 100гр
Соус:
- цукор - 200гр
- вершки 30 % - 150мл
1. Замочуємо желатин.
2. Змішуємо молоко, вершки і цукор, ставимо на вогонь і доводимо до кипіння; додаємо в суміш желатин і помішуємо до повного його розчинення.
3. Розливаємо суміш у форми і ставимо в холодильник до застигання.
4. Карамелізіємо цукор до коричневого кольору, додаємо вершки, помішуємо і варимо до готовності карамелі.
5. Остиглу панна-коту поливаємо карамельним соусом і прикрашаємо м'ятою.