Куряча грудка на шпинатні подушці
Вихід: 2 порції
Інгредієнти:
- куряча грудка - 2 шт.
- сметана - 420гр
- спеції - за смаком
- олія соняшникова для смаження
- зелень (кріп і петрушка) - 50гр
- часник - 15гр
- шпинат - 20гр
- сир кисломолочний - 50гр
1. Обсмажуємо грудку з обох боків до золотистого кольору.
2. Сметану збиваємо в блендері із зеленню, часником і спеціями.
3. Соус додаємо до грудки.
4. Тушкуємо 20-25 хвилин.
5. Трохи обсмажуємо шпинат, до нього додаємо сир кисломолочний, часник і спеції, все обсмажуємо 3-5 хвилин.
6. Формуємо подушку зі шпинату і наверх викладаємо слайсами курячу грудку.
7. Прикрашаємо обсмаженими помідорами чері.
СМАЧНОГО!