Як упевнитися в тому, що ви купуєте кефiр зi справжнього молока?
На що треба звернути увагу при виборi кефiру, аби не придбати його замiнник, яких на полицях магазинiв, на жаль, немало?
Перш за все, треба пам’ятати, що сировина (молоко), з якої виготовлено кефiр, завжди була, і є надважливою для збереження всiх корисних властивостей продукту. Тож неодмiнно звернiть увагу на склад продукту.
У складi кефiру ТМ «Гармонiя», який виготовляється на потужностях Лубенського молочного заводу, ви знайдете виключно 2 компоненти: молоко (молоко коров’яче, молоко знежирене) й закваски (концентрат грибкової кефiрної закваски). Аби впевнитися, що у кефiр внесено живi закваски, потрібно звернути увагу на упаковку: на ній обов’язково має бути вказана кiлькiсть життєздатних молочнокислих бактерiй у продуктi на кiнець термiну придатностi. Їх повинно бути не менше 1х10 в 7-му ступенi КУО в 1-му кубiчному сантиметрi, а кiлькiсть дрiжджiв не менше 1х10 в 3-му ступенi КУО в 1-му кубiчному сантиметрi. Якщо такого напису немає – це значить, що закваски використовують сухi, а не живі.
Вживайте кефiр ТМ «Гармонiя» – перевiрений часом продукт, який пiдходить людям будь-якого вiку.
З турботою про вас — ТМ «Гармонiя»!