Кефір - унікальний напій!

Jul 5, 2019 5:14:20 PM

Кефiр з натурального молока – Ваш вибiр
Кефір - унікальний напій.  Згідно з останніми дослідженнями, до складу справжнього кефіру входить  не менше 22 різновидів різних корисних бактерій. Цей молочний продукт мiстить амінокислоти , вiтамiни , кальцiй та iншi поживнi речовини, якi вкрай важливi для органiзму людини. А завдяки низькій калорійності, яка може варіювати в залежності від жирності напою, його з легкістю можна назвати дієтичним продуктом.
 Як впевнитися в тому, що Ви купуєте кефiр зi справжнього молока? На що треба звернути увагу при виборi кефiру, аби не придбати його замiнник, яких на полицях магазинiв, на жаль, не мало?
Перш за все, треба пам’ятати, що сировина (молоко), з якої виготовлено кефiр, завжди була, і є надважливою для збереження всiх корисних властивостей продукту. Тож неодмiнно звернiть увагу на склад продукту. 


У складi кефiру ТМ «Гармонiя», який виготовляється на потужностях Лубенського молочного заводу, Ви знайдете виключно 2 компоненти: це молоко (молоко коров’яче, молоко знежирене) й закваски (концентрат грибкової кефiрної закваски).
Молоко на Лубенський молокозавод постачається фермерськими господарствами (Полтавщини). Фахiвцi пiдприємства приділяють надзвичайно велику увагу якостi молока. Взагалi молоко по якостi подiляється на екстра-клас, перший та другий клас. Тож у лабораторiї ТОВ «Лубенський молочний завод» ретельно перевiряють молоко постачальникiв на якiснi показники. До переробки допускається молоко лише (екстра) класу. Всi лабораторнi дослiдження молока, з якого виготовляють кефiр ТМ «Гармонiя», мають документальне пiдтвердження й зберiгаються на пiдприємствi. 
 Технологія приготування кефiру, передбачає внесення у молоко кефiрних заквасок. Також його виготовлення просто неможливе без використання особливих кефірних грибків, що представляють собою симбіоз різноманітних живих мікроорганізмів. Звернiть увагу: вони мають бути не сухi, а живi.  Для приготування кефiру ТМ «Гармонiя» використовуються бактерiальнi закваски лише найвищого ґатунку. Щоб впевнитися, що в кефiр внесено живi закваски, на упаковцi обов’язково (звернiть увагу на) вказана кiлькiсть життєздатних молочнокислих бактерiй у продуктi на кiнець термiну придатностi. Їх має бути не менше 1х10 в 7-му ступенi КУО в 1-му кубiчному сантиметрi. Також кiлькiсть дрiжджiв не менше 1х10 в 3-му ступенi КУО в 1-му кубiчному сантиметрi. Якщо такого напису немає – це значить, що закваски використовують сухi. До речi, закваски для кефiру ТМ «Гармонiя» використовуються вiд кращих виробникiв Європи. Через це кефiр ТМ «Гармонiя» має не лише приємний класичний смак – як у дитинстві, а й цiннi властивості: змiцнює iмунiтет, зменшує частоту захворювань ГРВI, застудами та кишковими розладами, нормалiзує травлення, сприяє виведенню з органiзму шкiдливих речовин. 
По-друге, аби впевнитися, що в основi кефiру лежить саме молоко, обов’язково звернiть увагу на термiн придатнстi продукту. Оскiльки бактерiї в кефiрi живi, вони зберiгають свої кориснi властивостi досить короткий термiн часу. Термiн придатностi кефiру ТМ «Гармонiя» - лише 7 дiб. Тож немає жодних сумнiвiв, що його виготовлено зi справжнього молока.
Пiдсумувавши всi ознаки, з впевненістю  стверджуємо, що зупинивши свiй вибiр на  кефiрi ТМ «Гармонiя», Ви оберете справжнiй кефiр з натурального молока. Цей натуральний смачний молочний напiй - iдеальна альтернатива шкiдливiй та калорiйнiй їжi. 
Вживайте кефiр ТМ «Гармонiя» – перевiрений часом продукт, який пiдходить людям  будь-якого вiку. 
З турботою про Вас, ТМ «Гармонiя»

Записатися на екскурсію
Запрошуємо на екскурсію на завод ТМ «Гармонія», в м Лубни. Який шлях має здолати молоко, перш ніж воно перетвориться на сметану чи йогурт? Пропонуємо дізнатись про це на екскурсії. Ви заглянете в виробничі цехи, своїми очима побачите етапи виробництва молока та молочних продуктів. Екскурсія розрахована на учнів середньої і старшої школи, а також буде цікава дорослим.
Якщо хочете дізнатися більше, то залиште свої дані і ми Вам зателефонуємо!
Дякуємо. Найближчим часом ми з Вами зв'яжемося.