Сир Мгарський

Jul 1, 2019 9:36:15 AM

Для отримання справжнього домашнього сиру високої якості (з високими смаковими властивостями) технологи Лубенського молочного заводу розробили унікальну рецептуру сиру «Мгарський». Назвали на честь однойменного монастиря в Лубнах,  як данина нашій духовності. Виготовляється сир виключно методом сквашування протягом 12 годин за допомогою введення в молоко натуральних заквасок, без додавання будь-яких домішок! А нова лінія фасування,  дозволить збільшити термін придатності з 7 днів до 21, що дає можливість доставляти продукт на тривалі відстані, зберігаючи натуральність та користь сиру «Мгарський»

Записатися на екскурсію
Запрошуємо на екскурсію на завод ТМ «Гармонія», в м Лубни. Який шлях має здолати молоко, перш ніж воно перетвориться на сметану чи йогурт? Пропонуємо дізнатись про це на екскурсії. Ви заглянете в виробничі цехи, своїми очима побачите етапи виробництва молока та молочних продуктів. Екскурсія розрахована на учнів середньої і старшої школи, а також буде цікава дорослим.
Якщо хочете дізнатися більше, то залиште свої дані і ми Вам зателефонуємо!
Дякуємо. Найближчим часом ми з Вами зв'яжемося.